Algemeen
- Vroegrijpheid = Middenvroeg tot middenlaat
- Kiemrust = Middenlang tot lang
- Loofontwikkeling = Goed
- Schilkleur = Geel
- Vleeskleur = Lichtgeel
- Knolvorm = Langovaal
- Vlakheid van ogen = Tamelijk vlakogig
- Grootte van de knollen = Groot
- Opbrengst = Hoog tot goed
- Drogestofgehalte = Goed
- Kooktype = Redelijk vastkokend tot melig
- Geschikt voor = Verse consumptie, frites en chips
- Resistentie tegen bladrolvirus = Matig resistent
- Resistentie tegen X-virus = Matig resistent
- Resistentie tegen Yn-virus = Tamelijk vatbaar
- Resistentie tegen phytophthora (loof) = Zeer vatbaar
- Resistentie tegen phytophthora (knol) = Vatbaar
- Schurft = Tamelijk vatbaar
- Resistentie tegen stootblauw = Redelijk resistent
Morphologische kenmerken:
Plant - middelmatig tot hoog, tussentype loof structuur; stengels met matige anthocyaan verkleuring; midden groot tot groot, midden tot donker groen blad, half open tot gesloten bladsilhouet; matig bloeiend, geen of zeer lichte anthocyaan verkleuring binnenzijde bloemblad.
Knollen - langovaal; gele, gladde schil; lichtgeel vlees; tamelijk vlakogig.
Lichtkiem - groot, conisch, zeer sterke tot sterke anthocyaan verkleuring en sterk tot matig behaard aan basis; kiemtop midden groot met sterke tot matige anthocyaan verkleuring; veel tot matig wortelpuntjes.